The PLO Delegation has been following the situation of our community in Texas since the first day of hurricane Harvey. Amb. Dr. Husam Zomlot has been in constant communication with the leaders and representatives of our our community in Texas  check on their well-being of our community and to relay his instructions from H.E. President  Abbas to place all the Delegation’s resources at their disposal. Praying for the safety of all our Palestinian community. The Delegation has designated a special emergency number 2026800792 for the use of our community in cases of emergency.

تتابع المفوضية العامة لمنظمة التحرير الفلسطينية لدى الولايات المتحدة أوضاع الجالية الفلسطينية في تكساس التي تتعرض خلال ال 48 ساعة الأخيرة لإعصار هارفي الخطير. وقام السفير د. حسام زملط بالتواصل مع قيادات وممثلي الجالية في أنحاء الولاية للاطمئنان على وضع جاليتنا في هذه الظروف الطارئة، وأوصل تعليمات السيد الرئيس محمود عباس بمتابعة التطورات ووضع كل إمكانيات السفارة تحت تصرف أبناء الجالية في ولاية تكساس، وتقديم كامل الإمكانيات المتاحة لمساعدتهم، متمنيا السلامة لجميع أبناء الجالية الفلسطينية.
وخصصت السفارة رقم طوارئ، داعية أبناء الجالية الاتصال على الرقم التالي2026800792 في حالة الطوارئ

Back to the Top