Virginia — The Head of the General Delegation of the PLO to the United States, Dr. Husam Zomlot announced Dr. Saeb Erakat has been admitted to the operation room for a lung transplant surgery at Inova Hospital in Fairfax, Virginia.
Dr. Zomlot stated the Secretary General of the PLO is in good condition in terms of readiness for medical preparation and procedure. Dr. Zomlot expressed his hopes for Dr. Saeb Erakat’s recovery and safe return home.

فرجينيا 12-10-2017-وفا- أعلن رئيس المفوضية العامة لمنظمة التحرير الفلسطينية لدى الولايات المتحدة د.حسام زملط، في بيان صحفي مساء اليوم الخميس، أن امين سر اللجنة التنفيذية لمنظمة التحرير الفلسطينية الدكتور صائب عريقات، أدخل قبل قليل غرفة العمليات لإجراء عملية زراعة رئة في مستشفى إنوفا فيرفاكس بولاية فيرجينا الأميركية.

وأضاف زملط: أن عريقات بحالة جيدة وجميع الفحوصات مطمئنة من حيث استعداده واستعداد الفريق الطبي المتخصص لإجراء العملية، متمنيا الشفاء والسلامة وعودة القائد الوطني لأهله وشعبه سالما في القريب العاجل.

Back to the Top